Jeg som har denne bloggen er utdannet økonom, og jobber til daglig med salg av forsikringsløsninger for privatpersoner. Rett nok har jeg ingen yrkeserfaring innen bank og finans, men jeg kan det grunnleggende og har praktisk erfaring som lånekunde fra en rekke forskjellige banker. Jeg er medeier i 7 boligenheter som brukes til utleie. Samtlige enheter er lånefinansierte. I tillegg har jeg selv boliglån på min private leilighet, billån og har tatt opp mange lån uten sikkerhet i korte perioder for å skaffe mellomfinansiering til ulike prosjekter.

Jeg skriver om personlig økonomi, og herunder alle former for sparing, om ulike typer lån, om ulike investeringer og lignende tema. Fokuset er på å være en uavhengig stemme i et ganske uoversiktlig fagområde. Artiklene skal ha høy kvalitet og være etterrettelige i størst mulig grad. Det betyr at det skal alltid ligge grundig research bak hvert enkelt blogginnlegg. Siden vil ellers bli oppdatert kun når det er noe relevant å skrive om. Her kommer det aldri en bloggpost kun for å fylle siden.

Du kan kontakte meg via epost om du har spørsmål eller vil komme med tilbakemeldinger. Keep it simple i så fall. Bloggen er ikke annet enn et lite biprosjekt, og jeg har ingen kjempestore ambisjoner med den.